Wednesday, August 26, 2009

Salam Aidil Fitri 2009

Dr. Zamri Chik, Ketua JKAS.

"Assalamualaikum w.b.t.

Warga JKAS yang dihormati,

saya mengucapkan selamat menyambut Eidil Fitri dan bercuti bersama kaum keluarga tercinta kepada semua warga JKAS. Maaf zahir & batin".


Hanna, Izzi dan Suri

"Assalamualaikum,

Kami sekeluarga mengucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri kepada semua warga JKAS. Maaf zahir dan batin. Berhati-hati di jalanraya dan semoga kita berjumpa di Hari Raya 2011. Amin".

p/s: Prof Shan, have a nice holiday!Azrul A. Mutalib, Fazlisham Mohd. Ghazali, Arissa Durani dan Adar Husni

"Salam aidilfitri buat semua warga JKAS dari kami sekeluarga di kota Swan. Nampaknya untuk tahun ini kami terpaksa lagi beraya di perantauan walaupun terasa rindu dengan aroma rendang dan lemang. Di kesempatan ini juga kami ingin menyusun sepuluh jari dari hujung kota Perth hingga ke hujung Bandar Baru Bangi memohon ampun dan maaf seandainya masih ada kata yang tak sedap di dengar dan tingkah laku yg tak sedap mata memandang. Jika ada yg berniat ingin bercuti di Perth sudi-sudikanlah berkunjung ke rumah kami. InsyaAllah akan kami bawa anda menyelusuri kebiruan sungai di sepanjang Swan River, mendaki bukit di Kings Park, memetik anggur di Swan Valley, melihat Tasmanian Devil dan Kanggaroo di Whiteman Park, menikmati keindahan Kincir Angin gergasi di selatan Albany dan rumah api di Agusta, menjamu chocolate di Margaret River Chocolate Factory, memancing di Mandurah kota ala-Venice dan Rockingham dan banyak lagi. Akhir kata dari kami, Salam Eid ul-Fitr."

2 comments:

  1. wah.. best tu azrul.. saya ada wit banyak pi da melawat.. hehehe.. apa2 pun.. semoga berbahagia selalu di sana.. n sambut raya dengan gembiranya (walaupun kat sini baru 6hari berpuasa) huhuhuhu...

    Salam Ramadhan....
    ~Saiful, JKAS~

    ReplyDelete